Home >> Importeur

Importeur

JDM Mobiel is de officiële importeur van JDM brommobielen in Nederland. De minicars van JDM vormen sinds jaar en dag een vertrouwde verschijning in het dagelijks straatbeeld in heel Europa. De mensen achter JDM Mobiel zijn al meer dan 30 jaar in verschillende landen binnen Europa actief in de wereld van vierwielige bromfietsen. Dit zorgt ervoor dat dealers en JDM brommobilisten kunnen vertrouwen op de excellente vakkennis van een betrouwbare partner.

Dankzij onze jarenlange ervaring in minicars, zijn wij samen met de fabrikant in staat geweest om alle opgedane kennis van zowel ons als berijders te gebruiken en onze brommobielen te blijven ontwikkelen, zowel techniek als design. Dit heeft geleid tot kwalitatief hoogstaande brommobielen, zowel op technisch gebied als in 't ontwerp. Degelijkheid, comfort en veiligheid verpakt in een oogstrelend jasje; dat is een minicar van JDM!

Wilt u meer informatie over onze producten en/of heeft u interesse om toe te treden in tot officiële JDM-dealernetwerk? Neemt u dan snel contact op met ons:

JDM Mobiel BV 
Kudelstaartseweg 92
1433 GL Kudelstaart (Aalsmeer)

info@jdm-mobiel.nl

T. 0297-254229
F. 0297-254383